Mijn elektrische deelauto

Mobiliteit goedkoper? Duurzamer? Dat kan! Zowel voor zakelijk gebruik als particulier.

in het tweede kwartaal van 2022 staan er 9 elektrische deelauto’s in de Binnenstad van Den Bosch! Al twaalf jaar ben ik actief als projectmanager in mobiliteit en energietransitie. Vanaf najaar 2021 ben ik als zzp’er actief, en rijd nog steeds in een elektrische auto, een Huyndai Ioniq. Die heb ik nog niet de deur uit gedaan omdat ik de Bossche samenleving wil stimuleren richting deelgebruik. De auto is eigenlijk veel te duur voor mij, maar door de kosten met jou te delen kan ik dit initiatief blijven voortzetten. En mijn oud-collega’s van GoodMoovs zetten er nog een paar auto’s bij, zodat we allemaal altijd wel ergens een auto vandaan kunnen halen.

Doe je mee? Meld je HIER aan.

Je reserveert de auto met een app, en opent en sluit hem met die app. Je betaalt alleen wat je rijdt, dat is meestal goedkoper dan zelf een auto kopen.

Mijn auto mag 24/7 op de Kruisbroedershof geparkeerd worden. Als de laadpaal daar bezet is, mag hij in 4 andere betaald-parkeren gebieden opgeladen en geparkeerd worden.

Een Renault Zoe van GoodMoovs staat op de Molenberg, dat is op de zuidpunt van de Westwal. Ook die auto mag in alle vier de gebieden parkeren en opladen. En binnenkort komen er nog 8 bij, twee in Paleiskwartier, en 6 in de Binnenstad. Julianaplein, Sassa van Ysseltstraat en Jan Heinstraat. Altijd een auto in de buurt!

Meer info en aanmelden op www.goodmoovs.com/denbosch

Doe je mee? Meld je HIER aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *